Υλικά

 

  • 500γρ μανιτάρια πλευρώτους
  • 1/2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 1/3 φλ. τσαγιού μπαλσάμικο
  • θυμάρι
  • 3 σκελίδες σκόρδο
  • Αλάτι-πιπέρι

Εκτέλεση

Καθαρίζουμε τα μανιτάρια με ένα καθαρό βρεγμένο πανί και τους κόβουμε τα χοντρά κοτσάνια. Τα τοποθετούμε σε ένα πυρέξ,χτυπάμε στο μούλτι το λάδι,το σκόρδο,το μπαλσάμικο και λίγο θυμάρι και τα περιχύνουμε.

Αλατοπιπερώνουμε και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 220 βαθμούς για 35-40 λεπτά περίπου.

olgascuisine.gr